Spar Nord er ny hovedsponsor for Sailing Aarhus….

Spar Nord er ny hovedsponsor for Sailing Aarhus....

Sailing Aarhus og Spar Nord har indgået en 3-årig samarbejdsaftale, som dels sikrer Sailing Aarhus en stabil og optimal støtte, og dels giver Spar Nord mulighed for eksponering i sejlsportsmiljøet i Danmark.

 

Sailing Aarhus er et foreningssamarbejde mellem de seks sejlklubber  i Aarhus (Kaløvig Bådelaug, Egå Sejlklub, Aarhus Windsurfingklub, Sejlklubben Bugten, Aarhus Sejlklub og Marselisborg Sejlklub). Foreningen har de seneste år både arbejdet på stiftelsen af Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter, som er i færd med at bygge et unikt 3.100 kvadratmeter internationalt sejlsportscenter på Aarhus Ø, og planlægningen af VM2018, hvor 10 olympiske sejlsportsdiscipliner afholder VM samtidigt. Senest har Sailing Aarhus medvirket til at sikre, at Volvo Ocean Race-jordomsejlingen kommer til Aarhus i juni 2018.

Ambitionerne er skyhøje i Sailing Aarhus, og det er derfor med stor glæde, at Spar Nord kan medvirke til at støtte op om foreningen som hovedsponsor, fortæller direktør i Sailing Aarhus Thomas Capitani:

“Med Spar Nord får Sailing Aarhus en bankpartner, der deler de samme værdier som os. Spar Nord er kompetente, ambitiøse, nærværende og et ordentlig pengeinstitut – det er værdier, som vi værdsætter højt og som vi synes, kendetegner Sailing Aarhus. Vi er derfor glade for at få en samarbejdspartner, der i fællesskab med os kan være med til at udvikle sig yderligere i Aarhus og nå nye mål.”

Sponsoratet, der træder i kraft i foråret 2017, betyder blandt andet, at Spar Nords logo vil være repræsenteret på Sailing Aarhus hjemmeside og ved de aktiviteter Sailing Aarhus gennemfører. Som en af Danmarks største banker, forankrer Spar Nord sig endegyldigt i lokalsamfundet i Aarhus med sponsoratet i Sailing Aarhus.

To glade direktører: Erling Sørensen, direktør hos Spar Nord (th) og Thomas Capitani, direktør hos Sailing Aarhus

”Sailing Aarhus har vind i sejlene, og med Den Blå Boks lige uden for vores kontor i Ceres-bygningen ved Aarhus Bugt er det en oplagt forening at blive eksponeret sammen med”, siger direktør i Spar Nord Aarhus Erling Sørensen og tilføjer: ”Vi glæder os derfor til, at vi på dette område kan blive endnu mere synlige over for de mange mennesker, som har deres gang i sejlklubber og omkring vandet i Aarhus.”

Om Spar Nord
Med 400.000 kunder, cirka 1.540 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 millioner kroner – et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie. Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer.

Om Sailing Aarhus
Sailing Aarhus er et foreningssamarbejde mellem 6 sejlklubber i Aarhus. Sailing Aarhus formål er at udbrede kendskab til sejlsporten ved at arrangere en bred vifte af sejlsportsaktiviteter på Aarhus Bugten. Sailing Aarhus driver blandt andet det Team Danmark støttede Elite og Talentcenter for Sejlsport i Aarhus, som har fostret de fleste af de danske OL medaljevindere de seneste år. Sailing Aarhus står også bag samarbejde med Aarhus Kommune om “Den Blå Skole”, et projekt indtil nu har givet over 2.500 Aarhusianske folkeskoleelever mulighed for at komme “en dag på havnen” ligesom Sailing Aarhus årligt arrangerer den spektakulære M32 Scandinavian Series kapsejlads i havnebassinet foran DOKK1.