“Verdens bedste 49erFX træner…..”

"Verdens bedste 49erFX træner....."

Verdens bedste 49erFX træner – intet mindre – det er den label der idag kan hæftes på Peter Hansen fra Aarhus, tidligere 49er sejler og de sidste år klassetræner for de danske 49erFX piger.

P1020577Peter Hansen, der selv selv missede OL kvalifikationen i 2008 og dermed muligheden for at vinde sin egen OL medalje, præsenterede i aften hele Danmark for et resultat der nærmest overgår dette – nemlig at føre en anden besætning gennem en benhård OL kampagne, igennem en barsk og nådesløs udtagelse, sikkert igennem 11 heftige dage ved OL til en flot, flot bronze medalje som resultat.

Faktisk førte Peter hele tre besætninger op i verdensranglistens top-10; udover de nykårede OL bronze vindere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen fra Hellerup var Peter også træner for Aarhusianske Ida Marie Baad/Marie Thusgaard Olsen (verdensrangliste #6) samt for søstrene Anne-Julie og Maiken Schütt (#9) fra Horsens.

Tre besætninger i verdens top-10 – den lader vi lige tale lidt for sig selv – ingen andre nationer kan måle sig med sådan en præstation!!

Peter Hansen – Verdens bedste FX Træner !!!