Nacra sejlerlandsholdet går online

Allan Nørregaard og Anette Viborg
d. 8 juni 2015
Efter en dobbeltsejr til Eurocuppen i Holland har Nacra sejlerlandsholdet fundet et pusterum til at sammensætte en online platform www.danishnacrasailing.com. Her kan I fremadrettet læse nyt fra de danske OL medalje håb i mix-desciplinen Nacra 17:
Lin Cenholt
Christian Peter Lübeck
Allan Nørregaard
Anette Viborg
Senest kan du læse om optakten til World Cuppen i Weymouth/Portland, der starter onsdag d. 10 juni, hvor OL bronzemedaljevinder Allan Nørregaard er tilbage på de olympiske farvande 2012.
Allan og Anette er efter Holland presset af en overbelastningsskade i Anettes højre skulder, mens Nacra’ens nye young guns Lin Cenholt og Christian P. Lübeck (guldvinderne fra Eurocuppen i Holland) arbejder intens videre på deres stejle udviklingskurve. Alt kan ske til det kommende World Cup, som byder på noget anderledes åbent hav forhold end den flade og beskyttede ferskvandssø i Holland.