Invitation: “Årets fedeste katamaranlejr i Kaløvig”…..

Invitation: "Årets fedeste katamaranlejr i Kaløvig".....

Du indbydes hermed til årets fedeste katamarnlejr i Kaløvig den 15.-17. marts 2013 – lejren, du ikke vil gå glip af….!!!

Lejren vil blive afholdt i Kaløvig Sejlsportcenter nord for Aarhus og er åben foralle nuværende og potentielle katamaransejlere.

Det vil være en oplagt mulighed for dem der vil satse på WYSC (ISAF Youth Sailing World Championship), at deltage idet SL 16’erne vil være repræsenteret på lejren. Derudover vil det selvfølgelig også være en fed mulighed for at få samlet de personer der er interesseret i at sejle Nacra 17 i Danmark – vi  vil prøve at se om vi kan få een eller to Nacra 17ere til at deltage.

Sidst men ikke mindst vil det blive en weekend med en masse to-skrogs sejlads og lærerige timer på vandet, hvor selv de mest erfarende to skrogs sejlere nok skal få noget nyt i hatten.

Så kom og vær med til en fed lejr med nogle seriøse og sjove timer på vandet, samt en masse skæg og ballade på land.

Tid og Sted: Kaløvig Sejlsportcenter, Åstrup Strandvej, 8541 Skødstrup, fredag 15. til søndag 17. marts 2013.

Forplejning + overnatning: Der vil være forplejning + kage fra fredag aften hvor der vil være aftensmad til søndag eftermiddag. Overnatning vil være inkluderet i prisen. Man skal blot have eget underlag og sovepose med.

Trænere: Træner teamet vil bliver under ledelse af Finn Beton fra Kraftcenter Aarhus

Pris for hele lejren: DKK 425 pr person.

Tilmelding: Tilmeldingen forgår ved at man sender en mail til alt-002@hotmail.com med følgende: Navn, klub, fødselsdato, telefon nr., derudover skal du skrive hvorvidt du medbringer egen katamaran eller ej og hvilken type. Tilmelding er først gældende når pengene er indbetalt.

De 425kr indbetales på følgende konto: Reg. nr. 1535 konto nr. 4508252803.

Indbetalingen skal ske SENEST d. 15. februar.

Jeg glæder mig utroligt meget til at se jer alle, og til en unik lejr. Hvis i har spørgsmål kan i kontakte mig på: 22349533 eller på alt-002@hotmail.com.

Ps. Husk nu ikke at lave en ”hobie style”, men at tilmelde jer i god tid 🙂

Med sejlerhilsen

Anne-Line Lyngsø Thomsen