Egå Påskelejr

Invitation til Påskelejr i Egå for A-optimister, B-optimister, Zoom8, 29’er, 405’er og junior laser sejlere 2012

Påskelejr2012 – seriøs træning på en seriøst fed lejr!

 

Forniende år i træk kan Egå Sejlklub invitere til træningslejr på dansk jord i Påsken – Velkommen til Påskelejr 2012.

 

Vi tilbyder intens, men samtidig hyggelig og sjov, træning. Som altid er der indlagt en tophemmelig hviledagsaktivitet. I 2007 var vi på en udvidet manøvrebane designet af BS (ham med Bubber), og i 2008 og 2009 sejlede vikapsejlads i DS37’erei Middelfart, og i 2010 havde vi lånt to Melges 24’eremed instruktører. Ligeledes afsluttes lejren, som traditionen byder, med et éndagsstævne. Træningen arrangeres af tidligere OCD og DS landstræner NikolajDyring/Mini og Dion Valente samt en række af de velkendte ansigter frapåskelejre og andre lejre i Egå.

 

Baseretpå vores erfaringer med kvalitetslejre og tidligere påskelejre, gør vi meget udaf at sikre den røde tråd undervejs i lejren. Kun på den måde kommer der sammenhæng mellem oplæg om aftenen, dagens træning og de opfølgendeskippermøder, men også i løbet af ugen, således at vi både i teori og praksishar mulighed for at arbejde med sejleren og kapsejlads som helhed. Derforkommer vi bl.a. omkring områder som teknik, trim, fart, start, taktik ogstrategi samt vindermentalitet og psykisk krisehåndtering.

 

Medop til 100 sejlere samlet på én lejr, gør vi meget ud af at tilpasse træningentil de forskellige grupper, sådan at de bedste og mest modne a-sejlere virkeligfår ny viden på højt niveau, mens fokus for b-gruppen mere vil være på de godevaner, gode oplevelser, og så masser af bådfart. For Zoom8 klassen tilpasses niveauet til sejlerne, og vi arbejder skiftevis med små grupper og samlet felt,alt efter hvad der er hensigtsmæssigt i forhold til de forskellige emner.

 

Nogetaf det, der gør påskelejren helt speciel er intensiteten og fleksibilitet.

Når påskelejren byder på høj intensitet, er det fordi alle sejlerne og trænere ersamlet i en uge fra de står op, til de går i seng. Det betyder, at samspilletmellem den enkelte sejler og træneren helt naturligt udvides og kendskabet tilden enkelte sejler som person øges markant. Intensitet bliver også en oplevelsefor den enkelte sejler, når mor og far ikke altid er der til at rigge jolle tileller til at stille vækkeuret. Vi tror på, at når børnene er med til at tageansvar for at tingene fungerer, så har de også lettere ved at lære og detsociale sammenhold øges.

 

Når påskelejren er fleksibel, er det fordi vi er mange og at vi er samlet i en heluge. Hvis vejrudsigten ikke passer med vores planer, kan vi sagtens nå at lave planerne om, og alligevel komme hele vejen rundt. Med en stor trænerstab og etgodt netværk, har vi desuden mulighed for at lave seriøse aktiviteter på land uanset om det stormer eller er vindstille.

 

Kort sagt er det, der gør påskelejren helt speciel, at vi har masser af tid til atskabe kvalitetstræning og ikke mindst til at skabe en rigtig rigtig god oplevelse.

 

Vi ses på påskelejr 2012!

Program for lejren A-sejlere, 29’er, 405’er og Zoom8 B-sejlere og laser
Søndag 1. april Velkomst kl. 10.00 + træning
Mandag 2. april Træning
Tirsdag 3. april Træning Velkomst kl. 10.00 +  træning
Onsdag 4. april Træning Træning
Torsdag 5. april Forventet fridag med anden aktivitet Forventet fridag med anden aktivitet
Fredag 6. april Træning Træning
Lørdag 7. april Stævnedag og afslutning kl. 16 Stævnedag og afslutning kl. 16

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at sende en mail på nikolajdyring@gmail.com med navn, sejlnummer, gruppe , klub samt andet, som måtte være relevant, samt ved at indsætte deltagergebyret på konto i Danske bank med angivelse af sejlerens navn:

Reg: 3633

Konto: 3633208123.

 

Inden lejren starter, skal du også sende en mail med din målsætning for sæsonen 2012.

Deltagergebyret er kr. 2.400 for A-optimister, 29’er, 405’er og Zoom8, og kr.1.700 for B-optimister og laser ved rettidig tilmelding senest 1. marts 2012. Skulle du ønske at tilmelde senere, er prisen kr. 200,- højere. Deltagergebyret er pr person – altså skal tomandsjoller betale for begge deltagere.

 

 

Andet:

Det er ikke behov for forældredeltagelse, men der er altid mange, der gerne vil være med alligevel, og I skal være mere end velkomne! Der vil være mulighed for campering for interesserede forældre på havnen i Egå, men giv lige et praj inden, så vi kan koordinere med havnemesteren.

 

 

Vi glæder os til at se dig til den perfekte sæsonstart, og har du spørgsmål, så ring eller mail til Nikolaj Dyring (Mini) på tlf: 21267552 eller mail: nikolajdyring@gmail.com

For artikler og billeder fra 2011 og også 2012, så klik ind på ”Egå Easter Camp”på facebook

 

Download invitationen her: