OL Guld til Jonas og Martin

Af: Thomas Capitani Nielsen

OL-Guld til Jonas Warrer, OL-Guld til Martin Kirketerp, OL-Guld til Dansk Sejlunion, OL-Guld til Kaløvig Bådelaug, OL-Guld til Århus og OL-Guld til hele Danmark.

Der burde være nok guldmedaljer at tage af: en fantastisk indledende runde med sejlads i verdensklasse, en nervepirrende medalrace med en forrygende afslutning, en uendelig lang protestbehandling og et grotesk efterspil for den internationale sportsdomstol – alle diciplinerne er nu afsluttet, og ”Joe og Kirke” tog guldmedaljen i hver eneste disciplin.

 

En fantastisk præstation, der fortjener den største respekt, lykønskning og hæder overhovedet – og som vil få langtrækkende konsekvenser og positiv effekt for sejlsport i Århus fremover – Jonas og Martin, tillykke og tak for guldet!!

 


Kom og vær med til at hædre dem og fejre guldet – onsdag den 27. august kl 19.00 i Kaløvig. 

Læs mere på www.kalovigbaadelaug.dk

23.08.2008