Leg på vandet med Dansk Sejlunion under ASW

Dansk Sejlunion inddrager publikum i Aarhus Sailing Week ved at stille udstyr og en ’legeminister’ til rådighed tre dage under ASW og TORM Ungdoms Grandprix i Aarhus. ’Legeministeren’ tilbyder en tur i Aarhus Lystbådehavn på stand-up-paddle og/eller i en Sit-on-top kajak den 30. og 31. august.

Der er lagt op til underholdende timer på vandet nede ved Lystbådehavnen under Aarhus Festuge. Dansk Sejlunion gæster nemlig Aarhus Sejlklub i forbindelse med Aarhus Sailing Week.

Og det er såmænd ikke kun sejlerne, der får lejlighed til at boltre sig på Aarhusbugtens vand, for Dansk Sejlunion medbringer både Stand-up-paddle udstyr og Sit-on-top kajakker, som publikum kan få lov at prøve under kontrollerede forhold.

Ideen med arrangementet er at interesserede voksne og børn der er på Aarhus Lystbådehavn de pågældende dage skal have et tilbud om at komme en lille tur på vandet. Alle er velkommen til at komme og prøve. Dog er der af sikkerhedshensyn begrænset kapacitet på, hvor mange der kan være på vandet ad gangen.

Så skulle du have lyst til at opleve Aarhus fra vandsiden, stifte bekendtskab med sjove og udfordrende aktiviteter på gyngende grund og tilmed blive underholdt af kapsejlere af bedste skuffe, er der kun ét rigtigt sted for dig at være den første weekend i Aarhus Festuge; til Aarhus Sailing Week i Aarhus Sejlklub ved Lystbådehavnen.

 

,